Hibrid LifeHacker

mayer kitti hibrid lifehacker tárgyfétis
Mayer Kitti – Tárgyfétis

Multitasking. Multipotenciál. Multivitamin. Nem bírunk magunkkal. Zsizsgésben vagyunk! Olyan pozitív vibrálásban, amikor csak kapkodjuk a fejünket, mert izgalmasabbnál izgalmasabb eredeti egyéniségek fordulnak meg nálunk vendégként. Porszívóként szívjuk magunkba a porcicák helyett az inspirációt, az új tudást és azt a sokfajta megoldást, amivel és amiben a lifehackereink léteznek.

Idővonal

00:39 Bemutatkozás

01:38 Miért hibrid lifehacker?

05:38 Egy átlagos nap

08:29 Tárgyfétis

16:30 Kedvenc alkotók

19:10 Kiégés

28:20 Fejlődés

33:00 Álom projekt

38:00 Könyvajánló

Mayer Kitti is egy ilyen vibráló személyiség. Mindig úton van. Állandó és időszakos projektektől izzik körülötte a levegő. Designteoretikus, egy közép-európai design és életmód magazin szerkesztője, galéria menedzser és még sok minden más, ami éppen most nem jutott az eszébe. Tárgyfetisizmusról indított cikksorozatot a Hype and Hyper-en másodmagával, időközben bekerült a Telep galéria körfogásába. Dolgozott a Design Terminálnak, a Design Hét nevű éves design eseményen, majd lett szabadon úszó szabad.

Mi köze mindehhez a tejeszacskótartónak? Hogy néz ki egy tárgyfétises lifehacker íróasztala? Megsúgjuk, hogy a műanyag citromfacsarónak is köze van a történethez. Kiderül, hogyan delegál feladatot egy lifehacker, mennyire nagy ügy a kontrollmánia, illetve az is, hogy volt-e már Kitti kiégve, vagy van-e a kabátja alatt egy pirosló STOP gomb, ha éppen feszegetné a nem létező határait és a belső hang már ordít, hogy „Állj le te munkamániás állat, mert kipurcansz!”. Lehetséges megoldásként felszínre kerül, hogy mi védi ki a kiégést és mennyire van köze a munkakörnyezetednek ahhoz, hogy „kigyulladj”. A legújabb podcast részből minden kiderül!

Köszönjük, ha hírt adsz, megosztod a részeket, és velünk tartasz. Ha te is abszolút hibrid lifehackernek tartod magad, küldj nekünk egy üzenetet, írd meg a sztoridat és kerülj be a vendégeink sorába!

Related Podcasts
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

mayer kitti hibrid lifehacker tárgyfétis