Hibrid LifeHacker

marczinkó ági és molnár fruzsi hibrid lifehackerek
Molnár Fruzsina és Marczinkó Ági – Hibrid Lifehackerek

Ezennel elindul az újhullámos polihisztorok podcastja. Témánk a „hibrid lifehackerség”, ami egy olyan mindset, ami azokat az embereket jellemzi, akik több lábon állnak, több kalapjuk van egyszerre és folyamatosan kihívás elé állítják a jelent és ezzel saját magukat. Sorozatvállalkozók, anyák, polihisztorok, vezetők és sorból folyton kilógó kreatív elmék. Egy szóval hibrid lifehackerek! Az első részben bemutatkozunk mi moderátorok és a hibrid lifehackerek mindset kitalálói. Marczinkó Ági PPC nagyágyú és Head of PPC a Welovedigital-nál, Molnár Fruzsi a digitális stratégia és a kreatív szövegírás vizein evező viking.

Idővonal

00:40 Bemutatkozás

01:30 Ki a hibrid lifehacker?

04:20 Hibrid Lifhacker történelem

10:00 Jelenlegi helyzet

Még az elején vagyunk, így kérjük legyetek velünk türelmesek. Ígérjük mi sem harapunk (annyit). A célunk az, hogy egy hibridek lifehackerekből álló közösséget építsünk ki, akik egymást segítik, illetve tippeket adjunk azok számára, akik egy irodában ülve a vállalkozói lét gondolatával kacérkodnak, de nem szeretnének szabadugrást végrehajtani. Arra a kérdésre keressük a választ, hogy a hibrid lifehackereség a kiégéshez vezető út, vagy éppen ellenkezőleg, az egyetlen kiút. A hangvételünk laza, lényegre törő és gyakorlatias. Az elkövetkező részekben olyan vendégeket hívunk, akik ízig-vérig hibrid lifehackerek és megosztják velünk, veletek hallgatókkal azt a bizonyos „secret sauce”-t, amitől ez az egész működik.

Új részek minden pénteken, ahol 120%-ban friss és gőzölgő hibrid lifehackerek titkok látnak napvilágot. Minden vendégünk a részek végén könyvajánlóval készül, amik olyan témákat feszegetnek, mint a kiégés, az imposztor szindróma, vagy csak egy jó sztorival simogatja a lelket és segít kikapcsolni két világmegváltás között.

Köszönjük, ha hírt adsz az indulásról, megosztod a részeket és velünk tartasz. Ha te is abszolút hibrid lifehackernek tartod magad, küldj nekünk egy üzenetet, írd meg a sztoridat és kerülj be a vendégeink sorába!

Related Podcasts